Spreker
Van Brons naar goud

Kim is oud hockey international en was onderdeel van de Gouden generatie. Als spits speelde zij 200 interlands en maakte 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast speelde ze 17 seizoenen voor Laren.

Ze stond bekend om haar neusje voor de goal en enorme gedrevenheid.

Ze was misschien niet het grootste talent van haar lichting, maar door haar enorme passie voor het spel en doorzettingsvermogen wist zij tegenslagen te overwinnen en werd uiteindelijk een vaste waarde in het team. Ze neemt je mee in een overtuigend betoog hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen om samen het hoogst haalbare te bereiken. Continue verbeteren, omgaan met tegenslagen, samenwerken en inspireren zijn belangrijke thema’s die aan bod komen in haar presentatie.

Wil jij jouw team inspireren om ook het beste uit zichzelf en elkaar te halen?
Neem contact op via info@kimlammers.nl

Coach/Facilitator individueel en teams

Mijn missie is om mensen in beweging te krijgen. Ik ben een motivator, coach/facilitator en inspirator. Ik wil mensen inspireren en motiveren door middel van mijn workshops en presentaties.
In mijn coaching richt ik me op (persoonlijk) leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en groei. Mensen in beweging krijgen is mijn doel. Dit doe ik vanuit mijn ervaringen uit mijn opleidingen, de topsport, ondernemerschap en het bedrijfsleven om mensen te ondersteunen en te helpen in hun groei.

Ik focus op de persoon als geheel, niet op slechts één aspect uit het leven van mijn coachee. Plaats mensen niet in hokjes, maar zie iedereen als veelzijdig en dynamisch. Mijns inziens heeft de coachee alles in huis om zelf richting te geven aan leven en werk en hier zelf krachtige keuzes in kan maken. Mijn rol is om de juiste vragen te stellen en zo de coachee zelf te laten onderzoeken waar de oplossingen liggen.

Kim werkt sinds dit jaar ook als coach bij Allurion. Hier coacht ze mensen die door middel van een elipse maagballon afvallen naar een gezond gewicht. Wil je hier meer informatie klik dan hier.

Ben je benieuwd wat ik voor u, uw team of uw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact op via info@kimlammers.nl