CIRCULR

CIRCULR.  (www.circulr.eu)   is een samenwerking tussen en Woodlane Products en Kim. Kim vindt het belangrijk om bewuster en duurzamer met de wereld om te gaan en wil daar graag een bijdrage aan leveren.

Onze duurzame sport- en lifestyle collectie bestaat uit producten van geupcyclede en gerecyclede materialen, afkomstig van reststromen uit de sport en uit de kledingindustrie. Producten in het assortiment hebben bovendien een dubbele functie: ze zijn zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven te dragen of te gebruiken.  We leveren onze de webshop aan de consument, bijvoorbeeld een mooie CIRCULR. Hoodie,  maar ook aan bedrijven en sportclubs! Dus kleding van gerecycled materiaal, voorzien van een club- of bedrijfslogo.

Op de productpagina vertellen we waar het product vandaan komt, waar het van gemaakt is en wat het voordeel dan is voor het milieu.  We hopen hiermee niet alleen een duurzame collectie aan te bieden, maar ook consumenten in het dagelijks leven aan te zetten om vóór een aankoop eerst kritisch te kijken naar  de herkomst van een product, het materiaal en de verpakking.  We hopen ook fabrikanten te inspireren verantwoord met grondstoffen om te springen en na te denken over alternatieven voor  virgin plastics of katoen.

Ons uiteindelijke doel: een duurzame, circulaire sportwereld!

Naast de brandpage van CIRCULR.  kun je voor andere leuke sportieve, duurzame producten een kijkje nemen op www.kimlammerssports.com

Menu